Appartementen & Woonruimte Verhuren bij Altijd Wonen
Professioneel verhuren van uw Vastgoed

Altijd Wonen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het samenbrengen van woningzoekende en verhuurders. Als u als verhuurder uw woning aan een geschikte en betrouwbare huurder wilt verhuren, zonder dat dit veel tijd en geld kost, bent u bij Altijd Wonen aan het juiste adres!

Altijd Wonen heeft een klantenbestand van enkele duizenden die op zoek zijn naar een geschikte woning, voor zowel de langere termijn als voor de korte termijn.

De doelstelling van Altijd Wonen is eenvoudig en helder: Betrouwbare oplossingen voor huurders en verhuurders. Altijd Wonen beschikt over een ervaren managementteam en werkt met enthousiaste, zorgzame en professionele medewerkers die beseffen wat er allemaal op u afkomt als u uw woning of woningen wilt verhuren. We zijn er zeker van dat onze medewerkers te allen tijde het beste uit zichzelf halen om voor u de juiste huurder te vinden en het verhuurtraject optimaal te laten verlopen.

Woonruimte aanbieden voor tijdelijke verhuur
Van representatieve studios hartje stad tot luxe stadsvillas aan de gracht. Voor medewerkers van internationale bedrijven en Universiteiten. Altijd Wonen heeft contacten met tientallen grote bedrijven en instellingen in de regio. Van banken en verzekeraars tot IT-bedrijven en de medische industrie. In opdracht van deze internationale bedrijven zoeken wij huisvesting voor hun buitenlandse medewerkers die tijdelijk in Nederland gestationeerd worden.

Woonruimte aanbieden voor permanente verhuur
Altijd Wonen heeft een groot klantenbestand met woningzoekende, voornamelijk hoger opgeleiden! In opdracht van deze woningzoekende zoeken wij huisvesting van studios tot grachtenpanden, zowel gemeubileerd als gestoffeerd.

Verhuren van uw vastgoed door Altijd Wonen!
Verhuren van woningen, iets dat bij veel reguliere makelaars op een laag pitje staat.
Woningverhuur is een specialisme dat niet onderschat mag worden, daarom is het belangrijk dat u een makelaar inschakelt met kennis van de markt en ruime ervaring in het snel en betrouwbaar verhuren van woningen.

Altijd Wonen is een Verhuurmakelaar gespecialiseerd in het zoeken naar en screenen van nieuwe huurders, met als voordeel dat Altijd Wonen een groot klantenbestand heeft met woningzoekende. Zodat wij op een snelle en betrouwbare manier in staat zijn de juiste huurder(s) voor u woning te vinden. Wij zorgen er voor dat uw woning of gehele vastgoed portefeuille de aandacht krijgt die het verdient. En dit betekent voor u kostenbesparen en een hoger rendement door minder leeg en huurachterstand.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief