Een woning huren bij Altijd Wonen
Hoe werkt Altijd Wonen voor huurders?

Het is al jaren een probleem om in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag én omgeving geschikte en vooral betaalbare woonruimte te vinden. In een tijd waarin de wachttijden voor woningen via de woningcorporaties opgelopen is tot bijna 10 jaar, moeten veel huurders een woning zoeken op de particuliere markt. En hier komt Altijd Wonen in de picture. Altijd Wonen heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen op de particuliere huizenmarkt. Altijd Wonen tracht het aanbod op de particuliere woningmarkt in beeld te brengen en bij iedere huurder de perfecte woning te zoeken, waarbij tevens het leveren van service op nummer één staat.

Aanbod Huurwoningen en Huurappartementen
Altijd wonen is een jonge en enthousiaste onderneming die ervoor zorgt dat iedereen die een huis zoekt dit ook vindt tegen een redelijke prijs. Altijd Wonen heeft véél woningen in de database voor huurders. Naast de reguliere weg binnen het eigen aanbod gaat Altijd Wonen, om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, tevens op zoek naar woningen buiten het eigen aanbod. Dit kan betekenen dat de bemiddeling door Altijd Wonen wordt uitgevoerd maar dat het aangeboden huis via een andere makelaar of aanbieder wordt verhuurd.

Kosten
Altijd Wonen werkt voor één partij, de huurder of de verhuurder bij de afspraak bevestiging wordt u hiervan op de hoogte gesteld evenals dat het in de presentatie/omschrijving tekst staat bij de betreffende woning. Wij ontvangen slecht van één partij commissie.

Ingeval wij in opdracht werken van de verhuurder zal de courtage worden betaald door de betreffende verhuurder. Ingeval Altijd Wonen in opdracht van de huurder opzoek gaat naar een geschikte huurwoning of in het geval u een woning huurt buiten ons eigen bestand, betaald u als huurder een maand courtage exclusief de BTW!

Service op maat voor huurders en woningzoekende
Altijd Wonen onderscheidt door Service op Maat te bieden en de klant altijd op nummer één te zetten. Dit wil zeggen dat de onderneming is ingericht naar de wensen van de klant. De speerpunten van Service op Maat zijn:

1. Wanneer bereikbaar en bezichtigen
De tijden waarop Altijd Wonen te bereiken is en eventuele bezichtigingen inplant zijn en worden aangepast aan de wens van de klant. Altijd Wonen is bereikbaar buiten de reguliere tijden zodat klanten niet speciaal vrij hoeven te nemen. Klik hier voor de bezichtiging momenten en wanneer Altijd Wonen bereikbaar is.

2. Persoonlijke Service
a. Altijd Wonen tracht iedereen persoonlijk te begeleiden naar een nieuwe huur woning. Dit krijgt vorm als er nieuwe woningen binnenkomen bij Altijd Wonen. Indien de woning binnen het zoekprofiel van een huurder past, wordt de huurder direct op de hoogte gesteld.
b. Ten tweede wordt iedere zoekopdracht wekelijks gematched met het huidige Altijd Wonen aanbod en het aanbod van andere aanbieders. De resultaten worden opgestuurd naar de woningzoekende, waarna direct een bezichtiging gepland kan worden.

3. Bezichtigingen
Bezichtigingen worden door Altijd Wonen aangepast aan de wens van de klant. Dit houdt in dat bezichtigingen in de avond uren of op zaterdag plaatsvinden indien de klant binnen de reguliere kantoortijden geen tijd heeft. Natuurlijk is het mogelijk om op elk moment van de dag een bezichtiging te doen.

4. After-service
After-service is een hot issue voor Altijd Wonen. De relatie met de klant eindigt niet nadat de klant een woning heeft gevonden. Altijd Wonen staat te allen tijde klaar om vragen en onduidelijkheden te beantwoorden. Tevens tracht Altijd Wonen de klanten te adviseren bij allerlei zaken die te maken hebben met woningen.


Algemene Voorwaarden
Zie onze algemene voorwaarden voor woningzoekende.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief