Uw woning verhuren bij Altijd Wonen
Hoe werkt Altijd Wonen voor verhuurders

Altijd Wonen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het samenbrengen van woningzoekende en verhuurders. Als u als verhuurder uw woning aan een geschikte en betrouwbare huurder wilt verhuren, zonder dat dit veel tijd en geld kost, bent u bij Altijd Wonen aan het juiste adres!

Altijd Wonen heeft een klantenbestand van enkele duizenden die op zoek zijn naar een geschikte woning, voor zowel de langere termijn als voor de korte termijn.

De doelstelling van Altijd Wonen is eenvoudig en helder: Betrouwbare oplossingen voor huurders en verhuurders. Altijd Wonen beschikt over een ervaren managementteam en werkt met enthousiaste, zorgzame en professionele medewerkers die beseffen wat er allemaal op u afkomt als u uw woning of woningen wilt verhuren. We zijn er zeker van dat onze medewerkers te allen tijde het beste uit zichzelf halen om voor u de juiste huurder te vinden en het verhuurtraject optimaal te laten verlopen.

Woonruimte aanbieden voor tijdelijke verhuur
Van representatieve studios hartje stad tot luxe stadsvillas aan de gracht. Voor medewerkers van internationale bedrijven en Universiteiten. Altijd Wonen heeft contacten met tientallen grote bedrijven en instellingen in de regio. Van banken en verzekeraars tot IT-bedrijven en de medische industrie. In opdracht van deze internationale bedrijven zoeken wij huisvesting voor hun buitenlandse medewerkers die tijdelijk in Nederland gestationeerd worden.

Woonruimte aanbieden voor permanente verhuur
Altijd Wonen heeft een groot klantenbestand met woningzoekende, voornamelijk hoger opgeleiden! In opdracht van deze woningzoekende zoeken wij huisvesting van studios tot grachtenpanden, zowel gemeubileerd als gestoffeerd.

Verhuren van uw vastgoed door Altijd Wonen!
Verhuren van woningen, iets dat bij veel reguliere makelaars op een laag pitje staat.
Woningverhuur is een specialisme dat niet onderschat mag worden, daarom is het belangrijk dat u een makelaar inschakelt met kennis van de markt en ruime ervaring in het snel en betrouwbaar verhuren van woningen.

Altijd Wonen is een Verhuurmakelaar gespecialiseerd in het zoeken naar en screenen van nieuwe huurders, met als voordeel dat Altijd Wonen een groot klantenbestand heeft met woningzoekende. Zodat wij op een snelle en betrouwbare manier in staat zijn de juiste huurder(s) voor u woning te vinden. Wij zorgen er voor dat uw woning of gehele vastgoed portefeuille de aandacht krijgt die het verdient. En dit betekent voor u kostenbesparen en een hoger rendement door minder leeg en huurachterstand.

Voor een uitgebreid overzicht en een impressie van ons huidige aanbod verwijzen wij u naar onze website www.AltijdWonen.nl. Mocht u aan de hand van dit voorstel of onze website nog met vragen zitten neem dan gerust contact met mij op, u kunt u ons bereiken op het nummer 030-2439817.

Uw woning(en) verhuren
Voordat wij een woning in de verhuur nemen komen wij langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen, daarnaast adviseren wij u over de wettelijke bepalingen. Tijdens de opname brengen wij de woning professioneel in kaart en nemen wij digitale foto's van uw woning. De digitale foto’s gebruiken wij voor onze website, want uw woning verdient nu eenmaal de beste presentatie!

Doelgroep selectie is de eerste stap in dat proces. Het actief nadenken over goede manieren om prijsconcurrentie uit de weg te gaan.

Onderstaand een simpel stappenplan voor doelgroep selectie voor uw woning:
1. Altijd Wonen Identificeer uw ideale huurder.
2. Wij verplaatsen ons in het hoofd van die ideale huurder.
3. Altijd Wonen maakt een marketing / actieplan.
4. Altijd Wonen positioneer zich als expert bij bedrijven, expats, overheden en ambassades.

Zodra de woning op onze website staat brengen wij uw woning(en) onder de aandacht bij onze woningzoekend, doormiddel van onze wekelijkse nieuwsbrief. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om via onze database profielen te koppelen aan de woning en woningzoekende direct met een persoonlijke mail te attenderen op een woning.

Tevens melden wij uw woning aan op de belangrijke websites waaronder sites waarop alleen gecertificeerde makelaars hun aanbod mogen tonen, zoals www.Pararius.nl.
  · Wij mailen ons aanbod naar alle grote bedrijven, overheden en ambassades in de regio.
· Wij werken met een groeiend aantal Partners zij werken met ons aanbod en zetten dit ook op hun eigen website.
· Wij verzorgen een wekelijkse mailing met ons aanbod naar een groot aantal internationale bedrijven, ministeries en ambassades. Ten slotte hangen wij indien gewenst een in het oog springende For Rent poster voor uw raam.

Kortom zet uw woning bij Altijd Wonen in de huur en u heeft in know time de juiste huurder gevonden!

Wat levert mijn woning op bij verhuur?
Om een snel een geschikte en goede huurder te vinden is het het van groot belang dat de prijs - kwaliteit verhouding goed en marktconform is. Altijd Wonen zal u exact uit de doeken doen wat uw woning opbrengt bij verhuur en komt geheel vrijblijvend bij u langs voor een gesprek.

Voordat wij een woning in de verhuur nemen komen wij langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname (inverhuurname) nemen wij digitale foto's van uw woning, deze gebruiken wij voor het internet, want een huurwoning verdient nu eenmaal een mooie presentatie!

Wat mag u verder van ons verwachten?
· Altijd Wonen adviseert u tijdens een persoonlijke intake en op de lange termijn;
· Altijd Wonen informeert u en wij houden u op de hoogte;
· Altijd Wonen investeert voor u (brochure en website presentatie);
· Altijd Wonen adverteert voor u (bladen, internet, samenwerkingsverbanden);
· Altijd Wonen inspecteert voor u (inspectierapport tijdens oplevering woonruimte);
· Altijd Wonen verzorgt voor u het selectieproces en het matchen van huurders zodat u goed kunt bepalen wie de woning gaat huren;
· Altijd Wonen collecteert voor u de eerste betaling bestaande uit de waarborg + 1e maand huur;
· Altijd Wonen assisteert u, bijvoorbeeld bij belangrijke correspondentie naar de huurder(s);
· Altijd Wonen biedt tevens de mogelijkheid tot beheer (tegen nader overeen te komen vergoeding);
· Altijd Wonen treedt op voor u!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief