Franchisenemer worden bij Altijd Wonen!
De FranchiseFormule voor Ondernemers!

Ervaar wat je tot nu toe heb gemist, voel de vrijheid en wordt ondernemer! Wij helpen je een bedrijf te starten zodat je meer vrijheid in je leven kan creëren.

Vraag vrijblijvend de uitgebreide prospectus aan en zet de eerste stappen in het opzetten van een eigen bedrijf. Stuur een mailtje naar franchise@altijdwonen.nl en ontvang vrijblijvend onze uitgebreide prospectus!

Franchisenemer worden bij Altijd Wonen!

De FranchiseFormule voor Ondernemers!
Altijd Wonen is een professionele en enthousiaste makelaars-organisatie gespecialiseerd in het aanhuren, verhuren en beheren van vastgoed. Aan het vernieuwende concept binnen de verhuurmakelaardij is twee jaar gewerkt en in 2006 geïntroduceerd in Nederland. Inmiddels bestaat Altijd Wonen meer dan 10 jaar en is aanwezig in drie steden. We kunnen inmiddels wel zeggen dat het concept zich heeft bewezen. De doelstelling is dat er minimaal 20 vestigingen geopend worden met het verfrissende en vernieuwende concept. Het doel is om uiteindelijk een landelijke dekking te realiseren. Altijd Wonen kan niet vergeleken worden met andere soortgelijke formules in de woningmarkt. Altijd Wonen onderscheidt zich in positieve zin door een zeer professionele en commerciële benadering van de markt welke direct gepaard gaat met een volledige service voor, tijdens en na de bemiddeling voor zowel huurder als verhuurder. Tevens biedt Altijd Wonen aan alle klanten totaaloplossingen in de aanhuur, verhuur en het beheren van vastgoed.

Het Altijd Wonen Franchiseconcept voor Ondernemers:
Altijd Wonen is een uniek franchiseconcept dat met aan- en verhuur van vastgoed de Nederlandse markt wil veroveren. Het concept wordt gedragen door ambitieus, fris en flexibel ondernemerschap. Altijd Wonen werkt volgens een full-service, shop-in-shop principe waarbij de Partner (franchisenemer) zich volledig en in alle vrijheid kan richten op zijn kerntaak, het ondernemerschap. Er wordt veel waarde gehecht aan de ondernemersmentaliteit van onze Partners. Deze mentaliteit zorgt ervoor dat Altijd Wonen als organisatie uitblinkt in datgene waar wij voor staan en zal dus altijd gestimuleerd worden.

Wie zoeken wij:
Altijd Wonen is vooral op zoek naar ambitieuze en servicegerichte ondernemende vrouwen en mannen die zich kunnen vinden in ons concept en onze manier van samenwerken. Als je wilt werken in een vakgebied waar ondernemen, persoonlijke contacten en zelfontplooiing een grote rol spelen ben je bij Altijd Wonen aan het goede adres. Er wordt op een inspirerende en professionele manier met elkaar samengewerkt.

Volledige ondersteuning vanuit Altijd Wonen:
Partners dienen zich volledig te kunnen richten op hun kerntaken, het aanhuren en verhuren van woonruimte en natuurlijk het ondernemerschap zelf. Veel zaken worden centraal geregeld en de zaken die beter plaatselijk geregeld kunnen worden laten we over aan de Partner. Voortdurend wordt in overleg met alle Partners gekeken naar nieuwe toepassingen die geïmplementeerd kunnen worden om taken te vereenvoudigen en inzichtelijker te maken. Deze ondersteuning bieden wij aan doormiddel van ons Shop-in-shop principe. Vanuitgaande dat onze partners ondernemers zijn en geen werknemers, bepalen zij zelf waar zij behoefte aan hebben. Zo hebben wij diverse trainingen en sessies voor de partner waar hij gebruik van kan maken, zowel intern als bij externe partners. Onze nieuwe website zal dit gehele concept in alle facetten ondersteunen. Alle knowhow zoals een ondernemersplan, contracten, trainingen, business cards en gerelateerde informatie is hier voor de partner te vinden.

Het Shop-in-shop concept in een vogelvlucht:
- Begeleiding bij het ondernemingsplan.
- Begeleiding opstart onderneming.
- Interne opleiding Partner.
- Externe trainingen en sessies.
- Ondersteuning in alle bedrijfsprocessen.
- Blijvende conceptontwikkeling.
- Advies en ontwerp flyers en drukwerk.
- Ondersteuning bij reclame en marketing.


Voordelen:
- Jouw eigen exclusieve rayon.
- Werken wanneer je wil.
- Ideaal om op te starten naast je gewone baan.
- Lage entreefee!
- Franchisefee
- Voor honderden euros aan abonnementen en voordelen.

Wat betekent de franchiseformule van Altijd Wonen voor jou?
Doe het werk, groei je business en verdien een inkomen zodat je meer vrijheid in je leven kan creëren! Onze formule is ideaal om naast je gewone baan op te starten zodat je tijdens de opstartfase je inkomen behoudt en geen extra financiële hoeft aan te spreken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief