Over Alijd Wonen
Welkom bij AltijdWonen.nl

Altijd Wonen is een professionele Verhuurmakelaar (Aanhuurmakelaar) met een enthousiast team, waar het vinden van een geschikte huurder of huurwoning en service op nummer één staan.

Altijd Wonen tracht de organisatie in te richten naar wens van de klanten met een professionele bedrijfsvoering. Dit uit zich onder andere in ons service programma voor huurders. Het doel is klanten op een snelle, efficiënte en klantvriendelijke manier te helpen zoeken naar die ene huurwoning.

Altijd Wonen adviseert en ondersteunt u in het vinden van een passende huurwoning in de regio Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam (gehele Randstad) op basis van uw woonwensen. Wij doorzoeken daarbij de woningmarkt, dus ook buiten het aanbod dat wijzelf op voorhand al hebben gevonden en op onze website presenteren.

Zodra wij een geschikte huurwoning voor u hebben gevonden begint de echte bemiddeling. Wij zullen dan in onderhandelingen met de verhuurder of verhuurmakelaar een voor u zo gunstig mogelijke huurovereenkomst proberen te verkrijgen. Daarbij werken wij uitsluitend in uw belang.

Altijd Wonen werkt no cure, no pay, u hoeft ons alleen te betalen als er een huurovereenkomst tot stand is gekomen.

Het kan voorkomen dat u uw oog laat vallen op een woning waarvoor wij al van de verhuurder een opdracht tot bemiddeling hebben. In dat geval kunnen wij niet tegelijkertijd ook uw belangen behartigen en in uw opdracht bemiddelen.

Ingeval wij in opdracht van een verhuurder werken, staat dit duidelijk aangegeven bij de woningen die wij op onze website presenteren: u bent Altijd Wonen dan geen courtage verschuldigd.

Desgewenst kunnen wij u doorverwijzen naar een deskundige en betrouwbare makelaar die uw belangen tijdens de bemiddeling wel kan behartigen.

Altijd Wonen is gevestigd in Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam, ingeschreven in de KvK onder nummer 30222803. Het vergunningsnummer van Altijd Wonen voor de stad Amsterdam is HW 91777. Het hoofdkantoor van Altijd Wonen is gevestigd in Utrecht.

Indien u nog vragen heeft of met onduidelijkheden zit, kunt u ons op verschillende manieren bereiken:

Kantoor en correspondentieadressen:

Altijd Wonen Utrecht Altijd Wonen Amsterdam
Koningin Wilhelminalaan 8 Valeriusstraat
3527 LD Utrecht 1071 MD Amsterdam

Telefoon :
Altijd Wonen:030-243 98 17

E-mailadressen :
Algemene informatie :Info@AltijdWonen.nl
Informatie Utrecht : Utrecht@AltijdWonen.nl
Informatie Den Haag : DenHaag@AltijdWonen.nl
Informatie Amsterdam :Amsterdam@AltijdWonen.nl
Informatie Rotterdam :Rotterdam@AltijdWonen.nl

Financiële gegevens:
KVK Utrecht :302.22.803
BTW :8175.74.475.B01
Rabobank :13.17.85.443

Schrijf je in voor de nieuwsbrief