Uw vastgoedbeheer laten beheren door Altijd Wonen
Professioneel vastgoedmanagment

Vastgoed beheer door Altijd Wonen: Geen omkijken naar!
Ook voor woningbeheer en actief vastgoed management bent u bij Altijd Wonen aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring als het gaat om financieel, commercieel en technisch beheer van onroerend goed met een woonbestemming.

Waarom wil ik mijn vastgoed laten beheren? Een van de redenen om uw woning(en) in beheer te geven is gemak en ontzorgen. U geniet van uw rendement uit uw beleggingen zonder dat u daar verder omkijken naar heeft. Een andere belangrijke reden is het fiscale aspect. Op het moment dat u meerdere objecten in uw bezit heeft, en u daar geen actief werk voor verricht kunnen hieraan interessante belastingvoordelen vastzitten op het moment dat u uw vastgoed in beheer heeft bij een professionele vastgoedbeheerder. Wij raden u aan e.e.a. met uw belastingadviseur op te nemen. Ook voor mensen die in verband met hun werk, al dan niet tijdelijk, naar het buitenland gaan bieden wij via onze woningbeheerder de mogelijkheid het beheer op zich te nemen. U hoeft geen familie of vrienden met beheer op te zadelen en u weet zeker dat uw woning op een zo professioneel mogelijke wijze wordt beheerd.

Financieel & administratief beheer
Het innen en administreren van de binnengekomen huurpenningen wordt volledig door ons verzorgd. Daar wij een proactief beheer voeren wordt het niet of niet op tijd betalen van de huur tijdig gesignaleerd. Het incasso bureau waar wij mee samenwerken verleent assistentie met incassomaatregelen, mocht dit onverhoopt aan de orde zijn.

Verder verzorgen wij voor u:
- De inkomende en uitgaande facturatie
- Inboeken van administratie
- Servicekosten berekenen
- Verwerken van huurverhogingen
- Berekenen van de puntentelling (indien nodig)

Eenmaal per maand of kwartaal ontvangt u van ons een duidelijk rapportage zodat precies weet wat er speelt.

Technisch beheer
Altijd Wonen draagt zorg voor het gehele onderhoudt van u vastgoed portefeuille, dit betekent voor u:

- Begin- en eindinspectie van de woning bij verhuurmutaties
- Het verzorgen en co├Ârdineren van het periodieke en noodzakelijk onderhoud
- Inschakelen van vaklui bij noodzakelijk onderhoud
- Adviseren over onderhoud
- Storingen en klachten behandelen en oplossen

Bij eventuele technische storingen en onderhoudsopdrachten werken wij zoveel mogelijk samen met vaste betrouwbare onderhoudsmensen en bedrijven.

Indien de huur wordt opgezegd zal de woning door Altijd Wonen worden geïnspecteerd. Een nauwkeurige controle waarbij wordt vastgesteld of de woning in goede staat is achtergelaten aan de hand van het destijds, bij de incheck (oplevering) van de woning opgemaakte inspectierapport. Mocht de woning niet in overeenstemming met de staat van dit rapport zijn opgeleverd, dan zorgt Expat Vision ervoor dat de woning alsnog in goede staat wordt opgeleverd op kosten van de toenmalige huurder. De woning is dan weer gereed en opnieuw te betrekken door een nieuwe huurder. Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om op korte termijn wederom een huurder voor u te vinden.

Commercieel beheer
Altijd Wonen is een Verhuurmakelaar gespecialiseerd in het zoeken naar en screenen van nieuwe huurders, met als voordeel dat Altijd Wonen een groot klantenbestand heeft met woningzoekende. Zodat wij op een snelle en betrouwbare manier in staat zijn de juiste huurder(s) voor u woning te vinden.

Wij zorgen er voor dat uw woning of gehele vastgoed portefeuille de aandacht krijgt die het verdient. En dit betekent voor u kostenbesparen en een hoger rendement door minder leeg en huurachterstand.

Verder verzorgen wij voor u de volgende zaken:
- Correspondentie tussen huurder en verhuurder verzorgen
- Controle op naleving huurovereenkomst
- Opstellen van huurovereenkomsten
- Adviseren en vastellen van een haalbare huurprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief